hits

NYTT ÅR MED NYE SJANSER!

Da er nyttår vel overstått! Vi forsøker å finne på noe om søndagene - farte litt rundt og rote oss bort på spanske veier!

Hei igjen! Må vel bli flinkere til å skrive blogg nå! Nytt år og nye forsetter! 

Vi er stadig ute og får med oss hva dette flotte landet har å tilby! Masse god mat, fine strender og veier, blomster hele året! 

Kjetil fikk besøk i jula, av sønnen med kone og datter. Her er vi - Iris og Rita og jeg, sammen med denne familien  julaften på en kinarestaurant på Playa Flamenca Comersial Center. Ikke akkurat hva man er vant med på julaften - ribbe og slikt, men det ble deilig pekingand i stedet!

Her er gjengen - betjeningen - på Rockies Arena 1. juledag, som dere sikkert kjenner til, er engleskmennenes (og spaniolenes) høytidsdag! Her ble det deilig laksemiddag!

 

Og jul skal en jo feire!§ Her er de kjekke engelske "ladies" i godt humør!

Kontakten med hjemlandet skjer som oftest ved hjelp av FaceTime eller et annet "prate" program (Skype,.....) Her wer det kontakt med den blide dama fra Ålgård - Connie Helene!

Og jeg er fortsatt lærer! Her har jeg løst en annengradsligning for min eneste elev for tida: Jammen husket jeg den generelle formelen for løsning av ligninger av andre grad!!

Så dro vi med Sølvpilen til Cartagena - en vakker by! Og den er også en av hovedbasene for den spanske marine. Mange flotte bygninger - reint og fint!

Sølvpilen er nå 20 årgammel - men går som ei klokke. Alt virker: cruicekotroll, aircon,....

Vi tok sikte på å få  lunsj ved en av restaurantene ved havna! Det var ikke lett! Hele området var under restaurering!Det eneste som var oppe, var Burger King. Og der var det lang kø - og elendig service!! Derfor ble det ikke noe mat der!

Men, det var en vakker utsikt og mange båter her! En catamaran seilte rundt på sightseeing med betalende passasjerer.

 

En svær seilbåt - meget moderne, med seilene kveilet inn i mastene, lå på motsatt side av havnebassenget, ved marinebasen.

Den betegnes Sailing Yacht A - ikke noe navn.... Men, ved hjelp av Marintrafikk data er den registrert i Bermuda, er på 1450 tonn, og er 142 m lang, 265 meter bred. På nettstedet fant jeg flere bilder av den.  

 

Her er seila oppe:

 

Då dro vi hjemover og spiste god laks på Rockies Arena!

RITA; IRIS; RUFUS OG GUNNAR ØNSKER ALLE EN GOD HELG!!

Én kommentar

Eva Nygaard

14.01.2019 kl.10:45

Fint at du har kommet igang igjen, trivelig å lese og se bildene! Og så måtte jeg smile litt av likningen, - jeg har alltid vært kjempeglad i matematikk, - en gang lærer, - alltid lærer!

Skriv en ny kommentar