SOMMEREN HAR IKKE SLUPPET TAKET - ENDA!

Hei igjen dere! Ja, det hender jo stadig noe her nede i solens land. Forrige uke var det regntunge og kalde dager, men nå har sola overtatt igjen og sprer varme  og glede for alle som bor her nede! En god del bor fast her, mens andre er på ferie! Når det gjelder skoleferiens slutt er det litt forskjellig: I Norge starter skolen midt i august, i England er det omkring 1. september, og her i Spania starter skolen ca. 15. september!

Mandag er den store handledagen her! Da er det til dels vanskelig å finne parkeringsplass. Bildet under er fra Punta Marina, som senteret heter - like ved rundkjøringen på N332 Punta Prima!

Om morgenen er det tid for å lufte hundene - Rufus og Lady. Her er Lady fotografert på et av de få jordene som fortsatt ikke er inngjerdet eller bebodd. Men, kjenner jeg systemet rett, vil det ikke ta lang tid før dette også blir bebygd!! Money - money!!

Det foregår jo en del ting på TV for tida. Valget er ferdig, og godt er det! Nå får vi bare godta at det gikk som det gikk!! Folket har bestemt!! Men ellers har det jo vært La Vuelta - det store sykkelrittet Spania rundt!! Artig å se på landskapene og husene, og se hvor mangfoldig varierende dette landet er!!

Så var det også å følge med på Irmas herjinger i Florida - den største orkanen som til nå har nådd  det Amerikanske fastlandet. Ja, mot slike krefter må menneskene bare gi opp!!

Lotto og skrapelodd er det jo mulig å spille selv om en bor et stykke fra Hamar!! Til venstre kan du se at jeg har vunnet skrapelodd!! HURRA! Men det var ikke store gevinsten. Heller ikke Lotto ga videre uttelling!! ja, ja.

Til høyre ser du et bilde av forfatteren fra 1965 - ja tenk - 1965!! Fra Hardangervidda, nærmere bestemt ved ei lita tjønn rett øst for Gjuvsjå (som ligger rett nord for Mogen turisthytta i nordenden av Møsvatn!) Flott fisk!! 650 gram mins jeg å huske!

I ungdomstida -sånn rett før 1970, var jeg så heldig å få kjøre buss for BO bussene, som de het! Her står jeg foran en av de store - leddbuss med plass til 110 passasjerer - utenfor mitt hjem og Rio Bar!!

På bildet til høyre, som vel er fra 1966 og er tatt ved Porsangmoen, står jeg og passer på en 105 bombekaster!!

SILVER SPIRIT er en flott båt vi fikk se ved kai i Cartaghena. Sist jeg hørte fra båten lå den ved Pirreus utenfor Athen i Hellas!!

Bildet til høyre er en nøkkelring fra restauranten der Beatles ble kjent!! Lurte på om norn vet om dette kan være verdt noe!?

 

 

 

Det ble en lett blanding av litt av hvert - men det kom i alle fall et blogginnlegg!! Kose dere denne uka!! Ha det riktig godt  - hilsen Gunnar og Rufus!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits