JULEHILSEN FRA PALMELAND!


 

 

La Calma i desember 2016

Julebrev julen 2016

Hei! En riktig god jul til deg og dine.

Julen nærmer seg. Det er kaldere i været og badesesongen er forbi, men det er fortsatt folk på strendene rundt omkring som tar solbad!

Dette året har vært tøft og vanskelig. Det er ikke så greit å bo alene ? selv om jeg selvsagt har Rufus, da! Dessuten har pusten vært dårlig, så det å gå tur med Rufus blir en del begrenset. Nå blir han med I bilen, sammen med Ritas nye hund, Lady. Vi slipper dem løse på et jorde bak EL BOSQUE. Det løper de rundt fritt og koser seg.

Ellers går livet sin vante gang, turer rundt omkring, bloggskriving (lite av det i det siste), restaurantbesøk og TV titting. Jeg har jo alle de norske kanalene (omtrent), så jeg følger med på hva som skjer i gamlelandet! Spesielt lokalsendinga ?Østafjells?, som jeg kan se på PC når jeg vil.

Og nå er endelig leiligheten her på La Calma overført til meg, etter ett års kamp med bank og advokat. Men det kostet en del!! Likevel er jeg glad for det!

Vi har våre favorittrestauranter her i palmeland. Den aller beste er nok Lilla Svensken mellom San Louis og La Siesta. Kan anbefales! Utmerkes service, meget god og rimelig mat!

Hver fredag samles de norske i området her, enten de bor her fast eller er på ferie, på Waldemars. Her kommer omtrent 20 hver gang ? og praten går livlig! Ellers er La Parada et hyggelig samlingssted for nordmenn, med god mat!

Jeg elsker å få besøk!! I år har begge døtrene mine kommet på besøk, og det har vært helt fantastisk!! Og barnebarn var med! Anita, eldste datter kommer en tur i romjula. Det skal bli stas!!

En spesiell hilsen til Connie og Sylvi Therese!! Tenker ofte på dere.

Nå står endelig leiligheten kun i mitt navn! Bente er dermed forsvunnet som medeier!! Men det har kostet penger!! Derfor må nok julegavene i år bli mindre enn vanlig!!

Vi ønsker dere alle en riktig god og velsignet jul og et flott nytt år 2017!

 

Hilsen Gunnar og Rufus

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits