DET VÅRES PÅ PLAYA FLAMENCA

Hei igjen dere. Nok en lørdag er kommet. Uværet Tor dundrer inn over land i Vestnorge. Sterk vind og en blir advart mot å være ute. Slik er det nok ikke her. Rolige dager - litt kjølig når det er overskyet, men deilig når sola skinner. Ja, det er kontraster. Men så er jo Spania mye lenger sør enn gamle Norge!

Det har vært en del gjøremål denne uka. Fredag var Sølvpilen til service på BMW Torrevieja. Sjekk, oljeskift, filter.... Og, temperaturføleren som viste utetemperaturen hadde hengt seg opp på -40 grader!! Der er jo Finnmarkstemperatur! Dermed måtte føleren byttes. 70 Euro ble det.

Mandag var det sjekk hos biltilsynet - eller ITV som det heter. Men før det ble den sjekket av det firmaet som skulle ta den på ITV for meg. De oppdaget at olja var svart, og de mente at det ikke var foretatt oljeskift når den var på service. Bildet av oljefilteret ser du under. Er jo ganske merkelig at dette er så skittent når det ble byttet 3 dager  før!! Jeg kontaktet BMW og fortalte at jeg hadde mistanke om at olja ikke var skiftet, men fikk som svar at det var en gammel bil som hadde gått mye, og at det var grunnen... Tja, jeg vet ikke.... Noen som gjør?

Tirsdag var jeg i banken. Holder på med å få leiligheten over i mitt navn og kutte ut fru X som medeier til lån og leilighet. Måtte oversette skilsmissebevillingen fra fylkesmannen i Vestfold til spansk, ved hjelp av autorisert oversetter. Dette leverte jeg i banken og trodde at nå skulle alt gå i orden. Men akk, så vel gikk det ikke!! Det trengtes mer papirer... Jeg tok derfor kontakt med advokaten min og ba dem ringe til banken for å få greie på hva som manglet. Banken visste nemlig ikke hva dette var på engelsk! Så nå venter jeg igjen. Ja, dette er typisk spansk! Det blir aldri avgjort noe på første forsøk. Så nå er det bare å vente....

Ellers har en gartnergjeng jobba med botanikken i og ved rundkjøringa her nede. Trær har blitt trimmet og det har til og med blitt hugd ned trær for å bedre sikten. Når man kommer ned Calle Sta. Rufina ned mot denne rundkjøringa fra N332, har det omtrent vært null sikt før en kommer inn i rundkjøringen, og det har vært nærmest et sjansespill å komme seg inn i den svært trafikkerte veien. Nå er det mye bedre. Trær som hindret sikten er nå fjernet! Flott!

Og Lidlbygget begynner å bli ferdig. Om et par måneder er det åpning. Blir flott, med fin glassfasade - og stort!!

La Quinta er også  god gjenge. Nå har man startet å male, som dere ser.

Enkelte ting er det knyttet minner til. Her er to kopper som sikkert har betydning. Til venstre en kopp med bilde av Sylvi Therese, som hun sikkert gjerne vil ha. Til høyre en kopp som jeg synes det er svært hyggelig å ha, og som jeg fikk av mine døtre. Det viser en laksefisker som sliter med å få opp fangsten!!Fredag var det nok engang samling for nordmennene på Waldemars. Hyggelig og lunt i telt med to gass"bål". Bjørg har tatt bildet.

Trivelig her!! (Rufus er under bordet!)EN RIKTIG FIN HELG TIL DERE ALLE - OG EN FLOTT OG FEIENDE NY UKE ØNSKER VI DERE, RUFUS OG JEG!

Én kommentar

Geir vigrestad

30.01.2016 kl.11:03

For meg ser det ut som om de ikke har skiftet oljen. Den blir ikke mørk og fyldig på noen få dager.

Er nok best å få noen andre til å skifte ny olje 😄

Kjekt å følge med på hva som rører seg der nede.

Skriv en ny kommentar

hits