SPANIAHVERDAG I JANUAR - OG HUNDER SOM VENTER PÅ NYE EIERE.

Hei igjen. I går kom regnet og temperaturen sank til 14-15 grader. Det var litt av en overgang! Det har vært godt og varmt her den siste tiden, og det har vært deilig å sitte ute på altanen i bar overkropp og kjenne solens stråler varme kroppen. Men nå er det helt annerledes. Uka som kommer er det meldt kaldere og et helt annet klima. Da blir det mer "normalt" slik det var i fjor. 

Når det gjelder bygginga i nabolaget, går det sin gang, med mye støy og stor aktivitet. Lidl bygget tar form og blir et ganske stort bygg. Det skal etter planene stå ferdig i mars. Det gleder vi oss til. Da er nærbutikken til La Calma klar og en slipper å dra helt til La Zenia for å kjøpe syltetøy og dasspapir! Det er sikkert mer enn 20 arbeidere som jobber på dette bygget!

Regnvær lørdag, men likevel full aktivitet på La Quinta.

Her er et bilde av Citrussenteret, med restaurantene Tropicana og White Rose bl.a., plus frisør og boligformidling. White Rose er stengt for renovering og åpner ikke før 2. februar. Det skal bli gøy å se hvordan det blir etter restaureringa. På jordet foran her lufter jeg ofte Rufus om morgenen.


Ellers så tar jeg gjerne en tur til Cabo Roig og går tur med min kjære venn. Her er det flott utsikt bl.a. til La Manga og en ser masse hav og sjø - båter og folk som tar et bad eller går tur langs den vakre kyststien. Da blir det ofte "english breakfast" på restaurant Marina Sol, med "fresh orange juice". Rufus får pølsa, og er glad for den!

En annen plass som er attraktiv når det gjelder å gå tur med hund, ligger ca. 500 meter sør for La Calma. Her er det et stort ubebygd område. Noen har faktisk laget fine små områder her med figurer og planter. Virkelig artig å se på. 

Området her er så stort at Rufus får lov til å gå løs. Han snuser og koser seg når han er fri fra bånd og tvang!!

Hva som egentlig er meningen med dette området er ikke godt å si. Det står porter her og en mur. Men ikke noe er bygd - enda.

God plass for en leken hund her....Rufus slapper av i senga. Han sover mye men er glad i action. Han er jo en hund hentet fra et "redningssenter" for forlatte hunder i Alcoi. Her var det mange hunder som var forlatte og overlatt til seg selv, som snille mennesker hadde tatt vare på. På dette senteret var det sikkert 100 hunder. Det er en skam at slikt kan skje. Tenk at noen anskaffer seg hund og har den når de er på ferie i Spania, og etterlater den vesle hjelpeløse skapningen til seg selv når de drar tilbake til hverdagen hjemme. FY!!!"!

Rufus er en av de heldige som har fått seg et hjem og noen som er glad i ham. Han har fått et godt liv - reiser mye - til Norge (da er han gårdshund i Atrå i Tinn) - Gran Canaria - ... men bor fast sammen med meg her på La Calma! Han har flydd mye i bur med Norwegian og er i så måte en veteran!

I siste nummer av Vikingposten finner jeg denne artikkelen! SÅ FINT!!! Ja, her er det massevis av flotte hunder som venter på nye eiere. Om de ikke blir tatt hånd om, er det rett og slett døden som venter dem!!
EN RIKTIG GOD HELG OG NY UKE TIL DERE ALLE FRA RUFUS OG GUNNAR PÅ LA CALMA

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits