BESØK FRA ARENDAL - GRIP DEN UNIKE DAGEN!

Lørdag igjen! Vi har besøk av Esther Maries søster - Laila, og hennes kjekke og greie kjæreste - Roy. De bor ikke hos oss, men har leid en leilighet på Punta Prima. Ikke langt unna - gåavstand for disse to sprekingene. Trivelig med besøk!! Vi hentet dem på flyplassen på mandag. Vi har vært en del sammen -spist på restauranter, handlet og kjørt bilturer.

En hyggelig hilsen på e-post fra en som savnet bloggen på lørdag! Det satte vi veldig stor pris på. Hadde fulgt den i over et år, sa han! Hyggelig!

Vi har været på Maritoas Kitchen - og her fikk vi gratis "forrett"og den var skikkelig deilig!

Og her er hovedretten, med peanøtter og reker. Dette kan vi sterkt anbefale!


Vi måtte jo ta med gjestene til San Miguel også - til La Parada. Dette er Esther Maries måltid; laks og eggerøre, pluss grønnsaker. Sundt og godt!

Og her er dagens på fredag: fiskegrateng, og den serveres uten makaroni! (Makaroni er bare tilsatt for å drøye retten, sier eieren, Trude).

Tidlig morgen på La Calma.

Og temperaturen stiger nå, slik at det går an å gå i shorts. Godt opp i øvre del av 20-tallet. Solblomstene begynner å blomstre også.

Lørdagsmarkedet på Playa Flamenca. Et av de største markedene her nede i distriktet. Her kan du få nesten alt for en rimelig penge.

Og her forhandler Esther Marie med en av selgerne. Rufus er alltid med.

Og etter markedet slapper mange av ved bassengkanten på Celtic Isle. Her er det også opptreden, med massevis av kjente melodier fra den gangen en var ung, for mange, mange år siden.

Roy storkoser seg i solskinnet,

Og Elvis synger og får med seg folket.Inngangen til Celtic Isle med flere lands flagg - også det norske.

På mandag blir det en spennende dag for Esther Marie. Da skal hun på sykehuset kl. 08.00 for blodprøve, så snakke med hjemmesykepleien kl. 11.00, og deretter med legen kl. 11.45. Da får hun resultatet av siste scanning. Vi krysser fingre og tær og håper på godt nytt! Den flotte dama fortjener å ha det godt.

Tirsdag kommer Kenneth ned hit til sin nyervervede leilighet her på La Calma. Han har med seg hele familien. Det skal bli "trevligt" å treffe den glade svensken igjen!

SÅ ØNSKER VI DERE ALLE EN RIKTIG FIN NY UKE, MED NYE MULIGHETER!

HILSEN SPANIAPENSJONISTENE: ESTHER MARIE, GUNNAR OG RUFUS.

Én kommentar

Eva Nygaard

07.04.2014 kl.12:14

Håper dagen har bragt positive nyheter for dere! Hilsen fra Måsøya, der våren akkurat nå synes å være temmelig fjern......

Skriv en ny kommentar

hits